HemMånadens TårtaTårta till Sam och Rickard som alltid levererar top-notch!

Tårta till Sam och Rickard som alltid levererar top-notch!

– Jag nominerar med stor glädje och tacksamhet ”gubbarna” på Sam`s Cykel & Motor, skriver Jakob Eidert i ett mail. Motiveringen lyder:

”Dessa människor har alltid ett leende på läpparna oavsett hur mycket de har att göra och är alltid oerhört hjälpsamma. Deras service är top-notch! Här snackar vi Nybro-anda så det smäller om àt! Sam´s Cykel & Motor är så mycket mer än en cykelaffär. Tack för att ni finns och keep up the good work!”

NybroExtra besöker butiken efter fredagslunchen där grabbarna är i full färd med att montera, respektive serva varsin cykel.

– Så roligt, vad glada vi blir. Det var oväntat.  Kul med nöjda kunder, säger Sam Olofsson och Rickard Lindfors

Det är snart 3 år sedan cykelaffären öppnade på Långgatan. Idag är det Sam och Rickard du möter i verkstaden och butiken, där det är fullt upp att göra.

– Det bästa med vårt jobb är just det varierande jobbet och kontakten med våra trevliga kunder från både Nybro och andra orter i regionen. Glädje sprider glädje, säger Sam.

– Vi älskar tårta! Den delar vi på i eftermiddag, hälsar Sam och Rickard.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT