HemMånadens TårtaTårta till de trevliga djurvännerna på AniCura

Tårta till de trevliga djurvännerna på AniCura

–Jag nominerar den fantastiska personalen på AniCura i Nybro säger Yvonne Jansson i ett brev till redaktionen. Motiveringen lyder som följer;

 AniCuras personal är alltid hjälpsamma och trevliga och månar mycket om djuren som kommer till dem ofta. En trygghet för alla djurägare. Jag önskar att de blir uppmärksammande med en tårta ”För det är de verkligen värda””

NybroExtra beger sig bort till Emmabodavägen för att överraska personalen på AniCura.

Idag är det Jeanette, Birgitta, Ann-Charlotte, Keyla och Jonna som arbetar och de blir mycket glada över att ha blivit nominerade och överraskade att få en tårta. 

–Så roligt, säger de, vi har verkligen ett roligt jobb. Visst är det kul att ta hand om alla djuren, men det är även roligt att ha kontakt med alla djurägare, som vi också lär känna lite närmare eftersom vi är en liten klinik.

8 veckor gamla bordercollien Ace, var också intresserad av tårtan.

På kliniken finns också Jonnas 8 veckor gamla Bordercollie Ace som busar runt och skulle ge vad som helst för att få smaka tårta.

–Det är en annorlunda tid nu men vi har ändå fullt upp att göra då det finns många djurägare som behöver oss. Vi jobbar med munskydd på och håller avstånd och gör allt för att hjälpa våra vänner djuren och dess ägare, säger Birgitta.

–Jag vill gärna passa på att tipsa om vår nya AniCura-app som kan laddas ner. Där kan du registrera ditt djur och få träffa en veterinär direkt i mobilen mellan 7-22 via telefon, chatt eller videosamtal. Här kan du få råd eller remiss till klinik om djuret har fått i sig något olämpligt eller det har hänt något annat, berättar Ann-Charlotte.

– Tårtan delar vi till fikat. Vi älskar tårta, hälsar gänget på AniCura i Nybro.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT