HemNyheterPadelhall till Alsterbro!

Padelhall till Alsterbro!

För drygt ett och ett halvt år sedan var Alsterbro först i kommunen med att bygga en padelanläggning utomhus. Nu går de vidare och bygger en inomhushall med två padelbanor, som ska står klar under våren.

Nyligen har bolaget Alsterbro Padel bildats och de som står bakom bolaget är Staffan och Mariette Wöllecke, Anton Williamsson och Sandra Adamsson samt Simon Williamsson och Johanna Karlsson. Alsterbro Padel kommer driva en isolerad tälthall med två inomhusbanor. 

–Den dagen pandemin lägger sig har vi fullt med roliga idéer kring ligaspel, turneringar, kurser och förhoppningsvis ett tätt samarbete med både Alsterbroskolan och Alsterbro IF. Vi ser också en stor potential i att vara med och utveckla ungdomspadeln där vi ska vara med och driva utvecklingen. Inledningsvis kommer vårt fokus dock vara på att skapa en säker och trygg hall ur smittskyddssynpunkt, berättar Simon Williamsson.

POPULÄRT