HemMånadens TårtaÅrets första tårta till ”toppenrektorn” Jenny

Årets första tårta till ”toppenrektorn” Jenny

–Jag vill nominera min fantastiska chef Jenny Nilsson till en tårta, säger förskollärare Annica Hermansson i ett mail till redaktionen. Motiveringen lyder som följer;

 Jenny som är rektor för förskolan i Flerohopp, Åkrahäll och Ljunghaga är en fantastisk chef. Hon är alltid närvarande för sin personal och ser varje individ och ger mycket beröm när någon gjort något bra. Hon är aktiv i verksamheterna och hjälper till med stort och smått”

NybroExtra beger sig bort till Ljunghaga för att överraska Jenny. Vi hittar henne till slut inne på avdelningen Musslan.

–Vilken överraskning! Jag blir hedrad och rörd över denna omtänksamhet om mig. Så roligt, säger Jenny och tar glatt emot tårtan. 

–Jag har nu varit rektor i drygt två och ett halvt år och det är ett fantastiskt roligt jobb där jag kan kombinera rektorsarbetet med att vara ute i de olika verksamheterna och inspirera och motivera personalen samt spåna om nya idéer tillsammans.

–Det bästa med mitt jobb är alla möten med pedagoger, barn, vårdnadshavare och kollegor. Arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik.

– Tårtan delar jag med personalen som jobbar denna dag här på Ljunghaga, säger Jenny och tackar än en gång

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT