HemMånadens TårtaTårta till ”bästa” planerarna Marita och Lena

Tårta till ”bästa” planerarna Marita och Lena

–Vi vill nominera våra härliga glada planerare Marita Andersson och Lena Andersson som ser till att vi i sjuksköterskegruppen i Nybro kommun inte går under i dessa coronatider, säger sjuksköterskorna genom Petra Sander. Motiveringen lyder:

” De styr med schema, bemanning och allt annat som vi behöver och dom gör det alltid med ett leende och ett glatt humör, trots att även dom är hårt pressade i dessa tider. Dom är helt enkelt bäst och dom förtjänar en stor tårta”.

NybroExtra har med hjälp av Petra bestämt tid för att kunna överraska tjejerna.

Vaktmästare Mikael öppnar upp och visar oss till deras kontor.

–Nämen vad är detta? Vad är det som händer? säger Marita och Lena förvånat och tar gladeligen emot tårtan.

–Vi har jobbat här sedan 2015 resp. 2017, och det är ett roligt och omväxlande jobb. Vi blir alltid trevligt bemötta och får bara ros från alla. Visst kan vi intyga att det är lite knepigt att få ihop scheman ibland och särskilt nu när det är coronatider när många måste vara hemma. Men det löser vi. Det har till och med hänt att vi båda har hoppat in och jobbat i vården, då vi även är utbildade undersköterskor.

– Tårtan delar vi till fikat med de sköterskor som är här just nu, säger Lena och Marita och tackar alla så jättemycket för nomineringen.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT