HemMånadens TårtaTårta till bästa vännerna Anneli och Stig

Tårta till bästa vännerna Anneli och Stig

–Som utflyttad Nybrobo vill jag nominera två av mina bästa vänner Annelie Borgryd och Stig Olsson, som alltid ställt upp för mig, säger Bengt Karlsson i ett mail till redaktionen. Motiveringen lyder som följer;

 Annelie och Stig är fantastiska människor som gav mig ett enormt stöd vid min frus bortgång i somras. De ställde även upp och sjöng på minnesstunden. Hos dem står alltid dörren öppen när jag kommer till Nybro””

Vi har med hjälp av Bengt stämt av så att Annelie och Stig är hemma från sina jobb inom LSS-verksamheten när NybroExtra kommer förbi.

–Vilken överraskning med tårta till oss! Hur kommer det sig? säger de båda frågande när vi ringer på dörren.

Stig och Annelie tar tacksamt emot tårtan och berättar att de varit vän med Bengt och hans nu bortgångna fru i många år.

– Vi har båda varit med i Månskensteatern och sedan köpte vi deras hus här på Fikonvägen när de bestämt sig för att flytta till Mörarp utanför Helsingborg för att komma närmare barn och barnbarn. Tyvärr blev det inte länge de fick bo där tillsammans, men vår vänskap med Bengt fortsätter och han är självklart alltid välkommen till oss och huset när han kommer till Nybro, säger Stig.

– Tårtan delar vi ikväll, men först måste vi ringa till Bengt och tacka för nomineringen, säger Stig och Annelie.

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT