HemMånadens TårtaTårta till glädjespridaren Emel

Tårta till glädjespridaren Emel

Aprils första tårta fick Emel Dalipi som är lokalvårdare på Strandvägens boende. Nomineringen kommer från Katarina Lindbäck m.fl. med motivering:

Vår lokalvårdare på Strandvägen Emel Dalipi är väl värd en tårta.

Hon är alltid glad och piggar upp alla, såväl boende som personal med sitt leende och stora engagemang.”

NybroExtra har stämt träff utanför Strandvägens boende med Katarina för att göra överlämnandet av tårtan till en överraskning för Emel.

Katarina ringer efter Emel och säger att det skett en olycka på golvet i matsalen. Med andan i halsen kommer Emel springande. När hon inser att hon blivit ditlurad för att få en tårta kommer glädjetårarna och hon blir mycket glad.

–Jag har arbetat här i fyra år och det är en mycket bra arbetsplats. Personalen är så trevliga och så har jag en underbar chef. Sen längtar jag efter att få prata med de boende igen så fort pandemin är över, säger Emel.

–Det bästa med mitt jobb är att få hålla rent och snyggt och att det uppskattas av alla som är här.

– Tårtan delar jag med personalen som är här idag. Sen får jag lite ledigt några dagar. Då blir det påskfirande tillsammans med barnen, säger Emel.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT