HemMånadens TårtaTårta till positiva idésprutan Birgitta

Tårta till positiva idésprutan Birgitta

Nästa tårta delar vi ut till Nybro PRO:s ordförande Birgitta Ekroth. Nomineringen kommer från Bo-Lennart Holmsten med motivering:

Jag med flera i PRO vill uppmuntra vår ordförande Birgitta Ekroth med en tårta. Hon är en riktig idéspruta och en positiv och rak person, som gör ett jättejobb för oss pensionärer på många fronter. Senast PRO rabatten som både gynnar medlemmarna och uppmuntrar till att handla lokalt.”

NybroExtra beger sig hem till Birgitta för att överraska med tårtan. Hon blir jätteglad och berättar att hon trivs mycket bra med att vara ordförande.

–Vi är en härlig grupp i styrelsen som gör ett bra jobb tillsammans. Det roligaste är att arbeta för att förändra vardagen till det bättre för medlemmarna. Alla har rätt att säga ifrån och alla har rätt att ställa krav. 

–Sen tycker jag det är mycket roligt att träffa medlemmarna. Jag ser fram emot att kunna umgås mer i alla våra regelbundna aktiviteter när pandemin är över. Det första jag vill vara med och arrangera då, är en stor tårtfest med underhållning på Kristallen.

– Tårtan tar jag med till Krokshult i helgen, och bjuder familjen och grannarna på, säger Birgitta.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT