HemMånadens TårtaTårta till skojfriske läkaren Gunnar

Tårta till skojfriske läkaren Gunnar

Denna vecka delar vi ut tårtan till Gunnar Borglund, läkare på Astrakanen som arbetar sina sista veckor innan pensionering väntar den 12 maj. Nomineringen kommer från Guje Johansson med motivering:

Jag önskar min läkare Gunnar Borglund en tårta. Han är duktig, förstående och en god lyssnare med hjärtat på rätt ställe. Han har dessutom en härlig humor. Önskar honom en god pensionering. Jag tror många med mig kommer sakna honom mycket. Tack Gunnar för att jag fått vara patient hos dig.”

NybroExtra har stämt träff med Guje utanför Astrakanen för att kunna överraska Gunnar med tårtan i samband med Gujes besök hos honom, som blir hennes sista.

–Så trevligt, säger Gunnar och tar med glädje emot tårtan. Roligt att få bli uppskattad på detta vis.

–Jag har bott i Kalmar län i 13 år och arbetat här på Astrakanen i fem år, men nu är stunden inne för mig att gå i pension. Det har varit roliga år då jag fått träffa många härliga människor, och det är mina patienter som jag kommer sakna mest de har gett mig så mycket.

– Tårtan delar jag med personalen i eftermiddag, hälsar Gunnar

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT