HemNyheter”Lyckligt slut” - Ida Grattes bonusspår släpps idag

”Lyckligt slut” – Ida Grattes bonusspår släpps idag

4 mars släpper Nybrotjejen Ida Gratte en bonusversion ur sitt debutalbum ”Visor inga ord”. Albumet innehåller en tidigare osläppt låt som är ett avslut på berättelsen ni får följa genom albumet och ett svar till ”Kommer vi få ett lyckligt slut?” som är en av de tidigare släppta låtarna.

Det var pandemin som fick Ida Gratte att börja skriva på svenska och först när hon skrev ”Visor inga ord” som är titelspåret på debutalbumet som släpptes i november förra året förstod hon att det även var hon själv och ingen annan som skulle sjunga låtarna. På albumet får vi följa en relation från kvällen man träffas till att man går skilda vägar och känslorna som kommer efter det. Bonusspåret som släpps idag den 4 mars heter ”Lyckligt slut” som ett svar på frågeställningarna i albumet. Låten släpps digitalt och på vinyl.

POPULÄRT