HemNyheterTjejkvällen i Nybro 6 april närmar sig!

Tjejkvällen i Nybro 6 april närmar sig!

Det finns ett ord som fått en särskild och lite djupare betydelse i Nybro. Man liksom säger det med en varm glädje, samtidigt som huvudet fylls av både minnen och längtan. Det ordet är Tjejkväll! Det är kvällen då man går mot centrum med lust och energi, ofta i glada gäng, och går hemåt med några riktigt bra och snygga inköp och en spännande Goodiebag. Nyfiken på vad de fyllt den med i år.

När du läser detta pågår planeringen för fullt i butiker och andra företag i Nybro. Alla vill stå beredda med en öppen famn, bra specialpriser och välfyllda lager när regionens kvinnor i alla åldrar möts för att ha Tjejkväll igen!

Det är den 6 april som gäller. Allt du behöver veta innan kan du hitta i bilagan som kommer med NybroExtra imorgon eller på fredag. Vi kan avslöja att i den stora modevisningen som sker på torget kl. 17.30 är det Siw ”Augustina” Carlsson som är konferencier och bjuder på sig själv. Modeller visar smakprov och glimtar över allt som finns denna vår i Nybros olika klädbutiker.

POPULÄRT