HemNyheterFlerohoppsgrabben Ingemar Andersson – en äkta lokal entreprenör

Flerohoppsgrabben Ingemar Andersson – en äkta lokal entreprenör

Mars månads NybroExtra är på väg ut i brevlådorna. Tema är Bilen och Skogen. Områden som engagerar och ger glädje.

Nu är det längtan i luften igen! Vårluften sätter fart på så mycket inom oss; lust, energi, glädje. Som det här med bilen. Vad är härligare än den där turen efter att sommardäcken har lagts på igen? Nytt ljud, mjukare bil, andra dofter när vi tar en tur runt på de Nybroitiska vägarna och stannar för att fika i en vacker skogsglänta. Vårkänslor, helt enkelt, och bästa sortens njutning!

Skogen, ja! Samma sak där. Nya dofter, nytt liv, blad som står beredda att spricka ut. Skott i tall- och grangrenars topp. Och för alla de lyckliga som har skogen som arbetsplats är det full fart, så klart. För Nybro är en äkta skogskommun!

Möt Flerohoppsgrabben Ingemar Andersson, i en längre intervju. För Ingemar är det både bilar och skogen som ligger närmast hjärtat. Alla känner Ingemar efter hans många år som säljare på Liljas med 6000 sålda bilar. Men sedan flera år är han också ägare till Liljas bil, länets största privatägda företag. Och skogen är det stora fritidsintresset. Möt Ingemar, en äkta lokal entreprenör. Allt började med en stor samling leksaksbilar och en ovanlig känsla för hur man säljer saker. 

Läs mer om Ingemar och många andra härliga människor i Nybro. Vad som är på gång framöver, lite som redan hänt samt om vårens tjejkväll i tidningen som kommer i brevlådan.

POPULÄRT