HemNyheterFramgångsrikt Göteborgsföretag på ”hemma hos konferens” i Nybro

Framgångsrikt Göteborgsföretag på ”hemma hos konferens” i Nybro

Företaget Devies med Nybrofödda grundarna Simon Arvidsson och John Johansson har tillsammans med 38 av sina medarbetare varit i Nybro i dagarna fyra för att ha konferens och samtidigt visa upp sin hemstad med olika aktiviteter.

–Våra företagskonferenser kallar vi ”hemma hos ” vilket innebär att vi besöker anställdas barndomsstäder och gör hela konferensen till en upplevelse och får veta mer om staden, säger vd Simon Arvidsson.

–Nu var det dags för John och mig att visa vår hemstad Nybro. Vi är båda uppvuxna här och gick tillsammans på Paradisskolan. Idrott var ett stort fritidsintresse för oss båda. Jag spelade både ishockey och fotboll och John lirade pingis. Därför var det naturligt att besöka både Liljas Arena för att kolla matchen mellan Nybro Vikings och Troja Ljungby samt ha en tillställning i Wilohallen där BTK Arsenal håller till. 

Konferensen och boendet var förlagt till Nybro Stora Hotellet. De har även hunnit med ett besök hos Nybro Kebab & Sportbar, ett favoritställe för både Simon och John när de bodde eller är på besök i Nybro. 

Under lördagseftermiddagen hälsade gänget på hos oss på NybroExtra samt i Johns föräldrahem på Norra Långgatan. Kvällen avslutades med hyttsill i Målerås.

–Alla har varit jättenöjda. Det blev en ”redig” konferens i Nybro och flera aktiviteter som vi hann med. Extra kul är också att vi får avropa mot alla offentliga bolag i Nybro. Det skulle även vara roligt att jobba mot ett bolag här i sin hemstad, avslutar Simon.

Devies är idag 100+ personer i Göteborg och Stockholm, som jobbar med system och människor i samverkan. De gör allt från design till frontend till backend. Under den korta tid de varit igång, har de hunnit med att samla på sig mer än 100 års gemensam erfarenhet inom system, vunnit priser som DI Gasell men framförallt haft väldigt roligt.

Hos Devies är du ingen i mängden oavsett om du är kund eller utvecklare.

Deras vision är att skapa wealth, health & happiness för varandra och för kunderna. Att vara nyfiken och engagerad leder till utveckling och just därför är kompetensutveckling centralt hos dem. De tror på ambitioner och firar när människor lyckas, såväl i det lilla som i det stora – därför utformar de individuella målsättningar i samklang.

Jonas Rajala i 2Trubadurer underhöll när Devies besökte NybroExtra.
Simon Arvidsson och John Johansson när Devies vann DI Gasell Västra Götaland 2019.

POPULÄRT