HemNyheterFramgångar för Nybro i brasiliansk jiu-jutsi

Framgångar för Nybro i brasiliansk jiu-jutsi

Det blev i flera avseenden lyckade tävlingar på hemmaplan i brasiliansk jiu-jutsi för Nybro Kampsport Center. Inte mindre än 140 deltog vid arrangemanget och deltagarna från Nybro Kampsport Center skötte sig med den äran.

–Vi hade den första tävlingen i våras, som samlade runt 100 deltagare. Tydligen slog den väl ut, då avsevärt fler var med denna gång. De som tävlade var uppdelade i ålder och viktklasser.  Vi ska snart börja planerna inför nästa arrangemang i april i just brasiliansk jiu-jutsi, säger Martin Ingholt i Nybro Kampsport Center.

Långväga deltagare

Vid tävlingen var det flera långväga deltagare från exempelvis Stockholm, Malmö, Göteborg och Jönköping. Bland de mera lokala kan nämnas att Kalmar och Jönköping var representerade. 

Framgångsrika 18-åringar

Nybro har tre duktiga 18-åringar, nämligen tvillingarna Elin och Sanna Ingholt samt Viktor Einarsson. Samtliga ställde upp och mötte vuxna motståndare, men lyckades ändå vinna sina respektive klasser.

I en av barnklasserna blev det seger för Karl Vincent Hartwig Löhnert. I samma klass kom Nybros Lucas Lolic trea. Inte nog med detta, då även Felix Ingholt bland de yngre blev klassetta. Nybro Kampsport Center erövrade sammanlagt 13 medaljer, fördelade på sju guld, fem silver och ett brons, vilket man var mycket nöjd med.

INGVAR GUNNARSSON

Nybros Viktor Einarsson vann sin klass och ses högst upp på prispallen flankerad av Sackarias Drogba och Natanael Watchefo, båda från Järfälla.

POPULÄRT