HemMånadens TårtaTårta till Sofie, klippan som hjälper kunden i alla lägen

Tårta till Sofie, klippan som hjälper kunden i alla lägen

 Jag nominerar klippan och säljaren Sofie Engdahl i NM Färgbutik, skriver Sara Cansund i ett mejl. Motiveringen lyder:

” Utan tvekan är Sofie Nybros bästa säljare, alla kategorier. Sofie är inte bara kunnig inom sitt yrke, hon har en otrolig förmåga att alltid ha vaknat på rätt sida. Hon ser inte sin kund som bara en kund utan en människa med olika behov och önskningar. Man kan komma in till Sofie med stora funderingar och bekymmer men när man går där ifrån är livet alltid roligt igen, för att man blivit sedd, hörd och hjälpt! Världsklass helt enkelt! ”.

Med hjälp av Sara har vi tagit reda på när Sofie jobbar, för att göra överlämningen av tårtan till en överraskning. Och visst blev hon förvånad.

–Så roligt! nu får jag tårar i ögonen efter dessa fina ord från Sara, säger Sofie.

–Jag har jobbat här i NM Färgbutik i snart fem år och trivs alldeles utmärkt. Det bästa med mitt jobb är att det är så omväxlande och att få träffa och hjälpa kunder. Många kommer med en bild i sin mobil på det rum de vill ha hjälp med. Det är bra för då får jag en uppfattning om deras stil och tillsammans kommer vi fram till en perfekt lösning som passar just deras hem, både med färg, tapet och inredning. Givetvis kommer vi även hem till kunden om de vill. Vi har en tjänst som heter ”Stilhjälpen”, som bokas hos oss.

–Tårtan tar jag med in i fikarummet idag och bjuder mina kollegor på, säger Sofie och tackar åter så mycket.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT