HemMånadens TårtaTårta till bästa tränaren Linda

Tårta till bästa tränaren Linda

 Vi vill att vår innebandytränare Linda Dahlin ska få en tårta, hälsar Nybro IBK parainnebandylaget genom Alexander Bertilsson i ett mejl. Motiveringen lyder:

 Linda är den bästa av alla tränare som finns. Hon är alltid lika glad och gör ett stort jobb med parainnebandyn. Vi älskar att gå till träningarna och att hon peppar oss även när vi spelar våra matcher ibland”.

Vi på NybroExtra begav oss ner till Åkrahällhallen för att överraska Linda med tårtan innan ett av lagets träningspass.

–Vad kul, nu blir jag ju verkligen rörd, säger Linda.

–Nybro IBK bjöd i våras in till provträning i innebandy för personer med funktionsnedsättning. Det var så många som ville vara med att klubben beslutade att starta upp ett parainnebandylag, vilket skedde nu i augusti. Vi tränar varje vecka i Åkrahällhallen och är för det mesta mellan 15–20 personer. 

–Det bästa med att vara tränare är ALLT. Den glädjen jag ser när grabbarna och tjejerna spelar betyder mycket för mig och gör mig också glad. Vi spelar även matcher och laget har en egen låt, som vi sjunger innan. Vi är med i division 3 och spelar poolspel i fyra omgångar med tre matcher varje gång. Nyligen var vi i Vetlanda och nästa helg blir det Kalmar. 25 mars 2023 kommer poolspelet hållas här i Nybro. Då hoppas vi att många kommer och hejar på oss.

–Tårtan skulle jag vilja dela med er alla idag, men det får bli vid ett annat tillfälle. Nu blir det träning, säger en glad Linda. 

 
Bästa tränaren i parainnebandy Linda Dahlin fick en tårta

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT