HemNyheter… och vinnaren är Butik Karamellen

… och vinnaren är Butik Karamellen

Årets sista NybroExtra på väg hem i alla hem. Här kan du bland annat läsa om Butik Karamellen som hade skapat det snyggaste skyltfönstret till jul, framröstat av våra läsare.

Med start på julskyltningssöndagen och följande vecka fanns möjlighet att delta i NybroExtras tävling och rösta på snyggaste skyltfönstret till jul i Nybro. I år hade våra läsare bestämt att de flesta rösterna skulle gå till Karamellen, som med sina traditionella juliga fönster får oss att stanna extra länge.

– Oj vad roligt att vi vann i år igen, säger Annika Karlsén när NybroExtra kommer för att gratulera.  

Juligt och detaljrikt

–Jag har ju tre fönster att skylta i och varje år får jag hjälp av min dotter Erika att komma på idéer och göra fint, berättar Annika.

–I det första fönstret som jag kallar inne finns tomtar, sprakande eld och massor av godsaker.

–Mittenfönstret är utemiljön. Här har vi hämtat idén från Formexmässan, med nallar på gunga, muminfigurer, tomtar och en gammaldags spark.

–Det tredje fönstret är för barnen. Här finns mycket att titta på för dem. Gosedjur, en fin gran med tomtar och det fina tivolit med karusell.

Många röstade

I år var det 420 personer som deltog i tävlingen och det var spridda röster på flera butiker som hade fångat folks intresse. Fast när alla kuponger och mejl var färdigräknade var det Karamellen som hade flest röster, följt av Duveskogs, Sams Cykel och Magazine Lou. Magnolia, Mellströms och Stora Hotellet hade också fått några röster.

POPULÄRT