HemNyheterNu kommer ”nya” NybroExtra

Nu kommer ”nya” NybroExtra

Äntligen! Nu är nya NybroExtra på väg ut till våra läsare. Som vi har längtat! Hoppas verkligen att du uppskattar din nya tidning!

Det var ett historiskt ögonblick för oss att få vara med på tryckeriet V-tab i Vimmerby när nya NybroExtra trycktes. Tack Anders Gustafson och övrig personal som visade oss hur tryckningen går till. Efter över 40 år med tabloidformat ger vi nu våra läsare en produkt som är mera hanterlig och praktisk att ta med sig var du än väljer att läsa din tidning. Vid köksbordet, soffan, på balkongen eller i sängen. 

Det var förra året vi började fundera på vad som kunde göras för att utveckla NybroExtra ytterligare. Vi ville investera i tidningen och ge alla våra fantastiska läsare ökad kvalitet och mer upplevelse. Vi har experimenterat med olika storlekar och kvalitet på papperet för att skapa den där ökande läsupplevelsen. Och framför allt: vi har valt en betydligt bättre tryckkvalitet. Så att text och inte minst bilder blir skarpare och mera behagliga att se. En viktig vardagslyx. Vi tycker helt enkelt att NybroExtra ska upplevas som modernare och extra rolig att få hem med posten. 

Men, och det är nästan det viktigaste, det finns saker vi aldrig ändrar! Vi älskar vårt gemensamma Nybro och tror på en framtid tillsammans. Att vara den viktigaste länken mellan Nybros företag och alla som bor i vår bygd. Ett oöverträffat lokalt annonsorgan så att företagen kan nå sin marknad och läsare få överblick över det lokala utbudet.

Tillsammans med Nybroborna och de lokala företagen vill vi bära det vi kallar för Nybros själ! Att satsa på Nybro och ge något bra till våra läsare har alltid varit det som betytt mest för oss.

Den nya tidningen vill vi gärna fira. Varför inte med en semla? Läs allt om Semlefesten i Nybro den 22–24 februari inne i tidningen.

Nybro Extra i pressen.
Anders Gustafson och Loa Arvidsson med nya NybroExtra. Bekvämare, modernare och mera påkostad.

POPULÄRT