HemMånadens TårtaTårta till positiva ”Blomman” som löser allt

Tårta till positiva ”Blomman” som löser allt

–Vill nominera Magnus ”Blomman ” Blomfeldt som jobbar på Sinia i servicegruppen, berättar Elin Ingvarsson i ett mejl till redaktionen. Information och motivering lyder:

Elin arbetar som Integrationssamordnare för de ukrainska flyktingarna som befinner sig i vår kommun. Den 1 juli 2022 kom en ny lag som gjorde att kommunen skulle ta över ansvaret för boenden, det var då hon träffade Magnus ”Blomman” Blomfeldt första gången. 

” Blomman och hans team skulle hjälpa till med körning av möbler och allt annat vad flytt innebär till de Ukrainska familjerna som hade fått lägenheter via Migrationsverket/ kommunen. Vilken resa det blev och än är den inte slut.Blomman är alltid glad och positiv ingenting hänger upp sig, han säger alltid det får vi lösa eller det löser sig alltid. Han ”ser ”alltid människan. En fantastisk kollega! Tack Blomman för att du står ut med alla mina idéer”.

Vi beger oss bort till Sinia på Emmabodavägen där en ”mycket” förvånad och glad Magnus ”Blomman” tar emot oss. 

–Jag har varit i servicegruppen här på Sinia i drygt ett år. Tillsammans med mina kollegor jobbar jag med olika fixaruppdrag, allt från att hänga tavlor till att bära möbler vid flytt. Det är ett roligt jobb men också annorlunda mot mitt tidigare arbete inom anläggningsbranschen. Det bästa är att bry sig om och få göra andra människor glada. Att komma hit till Sverige som flykting är tufft. Det går inte att sätta ord på den glädje barnen och deras anhöriga visar när vi hjälper dem, säger Blomman.

–Tårtan delar jag med mina kollegor här idag efter morgonmötet, hälsar Blomman.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Mejla namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Glöm inte skriva ditt namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT