HemMånadens TårtaTårta till Johan som har ett stort hjärta

Tårta till Johan som har ett stort hjärta

–Jag vill att Johan Tydén på NBAB ska få en tårta, säger Bernt Rosander i ett mail till redaktionen. Motiveringen lyder:

” Johan är en mycket trevlig person, På ett fantastiskt sätt såg han till att ordna ett förråd åt mig i samma hus som jag bor. Han är medmänsklig och lyssnar på en. Jag är handikappad och har fått det så mycket bättre. Han har hjärtat på rätt ställe. Jag blir så glad att han lyssnade på mig och tycker att han är värd en tårta”.

Vi söker upp Johan på hans kontor hos  NBAB. Johan öppnar dörren med ett leende och blir samtidigt överraskad att det är han som ska få en tårta.

–Jag älskar fika och att få bli uppmärksammad på detta sätt här på kontoret är jätteroligt, säger han. 

–Det är nu 4 år sedan jag började här på NBAB och trivs fantastiskt bra.  Det bästa med jobbet är att ingen dag är den andra lik och kontakten med hyresgästerna får mig att må extra bra.

–Att kunna ordna ett förråd åt Bernt var riktigt kul. Det fanns ett rum i hans hus som inte användes och det byggde vi om. Nu slipper han att ha sina saker på en annan plats. Kul att han är så nöjd, säger Johan.

–Tårtan delar jag med mina arbetskamrater här i eftermiddag. För vi älskar fika, eller hur? ropar han till kollegan Lotta, som svarar ”Jajamensan”.

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Mejla namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Glöm inte skriva ditt namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT