HemNyheterWow! Lokaltillverkade goodieboxar till tjejkvällen

Wow! Lokaltillverkade goodieboxar till tjejkvällen

Nu närmar sig tjejkvällen i Nybro den 28 september. Oavsett om ni kommer för första eller 16:e gången så möts ni av öppna famnen, mys och ett pyntat centrum samt 800 lokaltillverkade goodieboxar, som är packade med massor av bra saker.

Vi är mycket glada över samarbetet med Smurfit Kappa i Nybro, som tillverkat de 800 goodieboxar, som vi fick hjälp att packa i helgen, med både smått och gott. Tack Lehna, Karin, Inger-Lena och Marita för hjälpen. Boxarna kommer att delas ut i de butiker och företag som medverkar under tjejkvällen, till kunder som handlar för minst 200 kronor. (Vilka de deltagande butikerna är, ser du i NybroExtra som kommer i brevlådan 26 eller 27 september.)

Tjejkvällen börjar redan 17.30 med modevisning på Storgatan 12 (tidigare Swedbanks ingång), som konferencier Elin Ingvarsson leder. Kom och spana in höstmodet från Nybrobutikerna. Gör sedan ett besök hos dem och övriga butiker och företag som laddat till max med särskilda Tjejkvälls-erbjudanden. 18.30 och 19.30 blir det körsång med Våghalsarna, från samma scen på Storgatan 12. 

Torget är en viktig plats i Nybro, så även en sån här kväll. Där möter du bl.a. musikerna 2Trubadurer. Passa gärna på att önska en låt du vill höra. Gör ett besök i Länsförsäkringars buss. Kolla in bilen från Liljas Bil, köp ett Rosa band av bröstcancerföreningen, fynda hos utställare och prata med Fryshuset, som finns på plats med sin verksamhet. 

Strosa sedan mellan butiker och torget och shoppa, träffa olika leverantörer och var med i de tävlingar som ordnas hos vissa handlare. Utanför Visioner Advokatbyrå är det höstmarknad. Där träffar du ett helt gäng lokala producenter, som har mycket gott att erbjuda. Här spelar Silas och Gustav jazzmusik. 

Utanför Duveskogs butik på Hornsgatan 8 står B&B Bjärneroth och Bröms, som sjunger och spelar.

Är du sugen på något att äta och dricka finns flera restauranger som har specialerbjudande under kvällen. 

Unna dig en avslappnad och samtidigt lagom trång och mysig kväll i Nybro. Kom själv eller ta med dig arbetskamraterna, systrarna, mamma, dotter, mormor, farmor eller tjejgänget till Nybro. 

Vi ses på torsdag den 28 september. 17.30 börjar tjejfesten med modevisning.  Sedan besöker ni butiker, restauranger, företag samt de utställare som finns på torget i Nybro. Passa på att lyssna på härlig musik på flera ställen i centrum och ha en trevlig kväll tillsammans.

Marine och Loa

POPULÄRT