HemMånadens TårtaFantastiska och engagerade personerna i Nybro IF Bingo fick tårta

Fantastiska och engagerade personerna i Nybro IF Bingo fick tårta

Linnea Svensson och Monica Jeansson trogna bingobesökare från Emmaboda nominerar Nybro IF Bingo, med följande motivering:

” Det är otrolig kul att varje tisdag kunna träffas och spela bingo på Kristallen i Nybro. Detta vore inte möjligt utan de fantastiska och engagerade personerna som ställer upp och jobbar för oss besökare. Vi hoppas att bingon på Kristallen i Nybro kommer att finnas kvar länge.” 

Strax innan öppningen kl. 18.00 i tisdags klev vi in på Kristallen för att överraska med tårtan.

Denna kväll är de 10 personer som jobbar. Det behövs då de både ska ställa i ordning bord och stolar samt sälja olika lotter och bingobrickor innan utropen börjar kl. 19.00. Totalt är de ett 15-tal som alternerar mellan tisdagarna och alla jobbar ideellt för Nybro IF fotboll.

–Så kul! det var en överraskning vill vi lova, säger de och tar tacksamt emot tårtan. Det är fantastiskt roligt att arbeta här. Det finns en stor gemenskap med många som vill uppleva spänning och glädjen att få spela bingo live. 

–Nybro IF har hållit i gång bingo här i snart 60 år och det är populärt även om vi kanske är något färre som spelar nu. Vanligtvis är vi ca 170 personer som kommer både från närområdet och grannlänen, berättar Leif Karlsson. 

–Varje tisdag hela året med undantag för sommaren spelas tre olika spel med en stunds paus för fika med den förtäring som man har med sig själv, berättar Yvonne.

–Ikväll är det Ola som är bingoutropare. Han brukar alternera med Johan. Denna kväll spelar vi om 10 000: – på 58 drag.

–Tårtan delar vi i fikapausen, hälsar gänget.

MARINE ARVIDSSON

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Mejla namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Glöm inte skriva ditt namn och telefonnummer så vi vet vem 

som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med 

dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT