HemNyheterDet är nu alla söker ljus, energi och hopp!

Det är nu alla söker ljus, energi och hopp!

NybroExtras novembertidning är på väg hem i alla hem.

Tack härliga julen för att du kommer till oss när det är som absolut mörkast. Ljusen, längtan, väntan, omtanke och de fina mänskliga värdena är så välkomna. Det har varit en tuff, grå och fuktig höst. Ge oss energi, värme och nytt hopp!

Därför har det här numret av NybroExtra två viktiga huvudteman: Energi och Jul! Redan på söndag kommer den första av jultraditionerna: skyltningen! Butikerna gör sitt absolut bästa för att nyfikna Nybrobor ska hitta bra saker att sätta på önskelistan.

• Energi är mänsklighetens största fråga just nu. Och i Nybro jobbar företag och hushåll för att skapa en bättre produktion och effektivare användning. Vi har samtalat med Nybro Energis VD Håkan Dahlgren om hur de möter de stora framtidsfrågorna och Nybros energirådgivare Valle Fotiadis har svarat på hushållens frågorna. Solenergi, värmepumpar och mycket mer. Temasidorna är lätta att hitta, bara vänd på tidningen och läs!

• Efter läsningen kanske du vill jympa en stund? Nu har Friskis & Svettis startat en ny träningsform, ”Jympa soft med stol”. 

• Fest med Sibylla när anrika Parkgrillen 75 och 35-årsjubilerar.

• Tävling! Vem är årets NybroExtra tomte 2023?

• och mycket mer…..

Sist, men viktigt: njut av vårt härliga centrum på Julskyltningssöndagen den 26e. Titta i skyltfönster, gå in i butikerna, mys och må bra. Och glöm inte att besöka NybroExtra på Storgatan 20. Nyskyltat, så klart, och så finns Tomten på plats och delar ut godis till barnen! 

Tomtekram på er!

Loa

POPULÄRT