HemMånadens TårtaTårta till hemsjukvårdens sköterskor som är fantastiska

Tårta till hemsjukvårdens sköterskor som är fantastiska

Anneli Storm nominerar sina fina kollegor i Hemsjukvården. Motivering:

”All personal inom hemsjukvården jobbar och sliter för att det ska bli bra för våra invånare och övrig personal. Just nu har dom jättemycket att göra med olika projekt (som ska göra vården säkrare) samtidigt som alla ska vaccineras och samtidigt vårda dom som är i behov av det. Alltid är dom glada och hjälpsamma. De gör ett fantastiskt jobb”

Strax efter kl. 9 möts jag upp av Marita och Lena, som är planerare för sjuksköterskegruppen. I Nybro kommun jobbar idag 52 sjuksköterskor och undersköterskor med att ge vård via hemsjukvården. 

I fikarummet hittar vi tre av sjuksköterskorna Lena, Åse och Tobias och undersköterskan Eva.

–Nämen så roligt, en NybroExtra tårta tackar vi inte nej.

–Det bästa med vårt jobb är att det är så omväxlande och trevligt. Den personliga kontakten med vårdtagarna ger oss så mycket tillbaka och så har vi mysiga kollegor förstås.

­–Ett av projekten vi jobbar med nu är journalsystemet Cosmic, som innebär en elektronisk sammanhållen journal för patienten där även bokningar, provresultat, läkemedel, behandlingar med mera finns. Detta kommer underlätta mycket för alla.

–Nu ska vi meddela resten av gänget att det finns tårta här på Vattugatan idag. Tack snälla för den, och tack även till Anneli för det jobb du gör tillsammans med oss, hälsar Lena, Tobias, Åse och Eva och övriga kollegor.

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? Mejla namn och en bra motivering till loa@nybroextra.se Glöm inte skriva ditt namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT