HemNyheterNu laddar vi för tjejkväll i Nybro igen

Nu laddar vi för tjejkväll i Nybro igen

Ett ord har fått en särskild och lite djupare betydelse i Nybro. Man liksom säger det med en varm glädje, samtidigt som huvudet fylls av både minnen och längtan. Det ordet är Tjejkväll! Det är kvällen då man går mot centrum med lust och energi, ofta i glada gäng, och går hemåt med några riktigt bra och snygga inköp och en spännande Goodiebag. Nyfiken på vad de fyllt den med i år.

När du läser detta pågår vår planering för fullt. Butiker och andra företag i Nybro vill stå beredda med en öppen famn, bra specialpriser och välfyllda lager när regionens kvinnor i alla åldrar möts för att ha Tjejkväll igen!

25 april mellan 17.30-21.00

Det är torsdag den 25 april som gäller. Allt du behöver veta innan kommer i NybroExtra den 23 april, men vi vill att du redan nu reserverar dig för kvällen. 

Här är lite av vad som händer:

Vi kör en stor vårlig modevisning på Storgatan 12 under ledning av Elin Ingvarsson. 

Musik kommer givetvis att finnas på olika platser i centrala Nybro.

Nybros handlare har laddat upp som aldrig förr. Du möter särskilda Tjejkvällspriser i alla i butikerna. 

I butikerna står också Goodiebags och väntar på dig som handlar. Välfyllda och spännande! Flera företag medverkar för att visa upp sina verksamheter. I stans restauranger finns plats för en mysig stund, en välförtjänt paus och något gott att äta eller dricka. 

Tjejkvällen i Nybro har alltid varit populär, med ett härligt vimlande folkliv.  Så sätt ett kryss för den 25 april. Då vi tillsammans ska ha det riktigt kul och mysigt.

POPULÄRT