HemNyheterGodisgrisen - nytt ”gotteställe” i Nybro

Godisgrisen – nytt ”gotteställe” i Nybro

I dag har portarna öppnats upp för nya godisbutiken ”Godisgrisen” vid Glasrondellen i Nybro. En butik där du garanterat kan hitta din egen favoritsort bland över 450 sorter.

Trendigt och klassiskt

I butiken jobbar Tina Nilsson, Wilma Johansson Nilsson och Ebba Sandell  som inför öppningen haft mycket att stå i med att måla, inreda och fylla upp godisburkarna.

–Vi har verkligen laddat upp med massor av godis och inför öppnandet tog vi via våra sociala medier hjälp från kunder med önskemål om vad det ville hitta hos oss, säger Wilma.

–Bubs, Tic tok godis och annat trendigt tillsammans med det klassiska är nu uppfyllt.  Här finns dessutom en hylla med mer unika lite finare produkter och så en kaffe och glasshörna för den som vill ta en paus under shoppingen säger Tina.

Öppningsvecka och påsk

–Närmast väntar påsken, som är en riktigt godishelg då det är många ägg och presentkartonger som ska fyllas med godis, berättar Ebba.

–Det är jättespännande att vara med och öppna en helt ny stor godisbutik här i Nybro. Förutom att ge Nybroborna det bästa godisutbudet och få dem att handla på hemmaplan, hoppas vi att få turister och andra förbipasserande att stanna till hos oss för lite färdkost, säger tjejerna.

POPULÄRT