HemNyheterDet är så Nybroitiskt att sätta ett högt mål och överträffa det!

Det är så Nybroitiskt att sätta ett högt mål och överträffa det!

Tack, härliga killar i Nybro Vikings! Ni har gjort oss så stolta. Och kepsen av för precis alla i klubben. En enorm laginsats av en förening med anor som återigen är på väg uppåt. Ni satte ett högt mål och överträffade det!!

Det är verkligen en tid att njuta i. Våren är här, påsken är på gång och idag och imorgon kommer NybroExtra i händerna. Sätt på kaffet, bjud dig själv på en gofika och en stund  av äkta Nybroitisk läsning!

Bil och skog

Teman ger tidningen extra spets och fördjupning. I detta nummerhar vi  Bil & Transport där kan du bl.a läsa om Magnus Krantz, vd på tre av Börjes-företagen med bland annat ett omfattande transportnät i Europa. Joakim Bohl som har drivit Bohls bilar i 20 år. Tomas Johansson som ser fram emot cruisingsäsongen.

Njut också av historiska bilder på mackar, verkstäder och en karosserifabrik sammanställda av Therese Köppen!

 I Tema skogen möter du William. Så fort han lärt sig gå hjälpte han till i morföräldrarnas skog i Kristvallabrunn. William var tidigt övertygad om att framtiden fanns i skogen, och när det så småningom blev dags för gymnasium var valet inte särskilt svårt.

Kährs har glädjande nog sett en trend mot en stabilare marknad. I golvförsäljningen börjar man också se ljuset i tunneln. Det har åter blivit en stabil efterfrågan på svensk råvara, berättar råvaruinköpare John Ahlgren.

Fina minnen

Birgit Hasslestad började jobba med glas redan som 13-åring och under hennes långa liv  handlade mycket om bruket hemma i Gullaskruv för numera 96-åriga Birgit. Hon är månadens huvudperson i serien ”Så minns jag mitt Nybro”.

NybroExtra tog koll på våra div 4 lag Nybro IF och Pukeberg  BK inför premiären,

Ett härligt vårtecken i Nybro är Tjejkvällen som kommer den 25 april. I nästa NybroExtra får du veta allt om tjejernas egen fest i centrum. Kommer i din postlåda 23-24 april.

Tack för alla positiva kommentarer. Ni Nybrobor är så fantastiska och fina! Fyllda av energi bockar och niger vi för er. Och för våren.

Påskkramar till er alla!

LOA

POPULÄRT