HemNyheterEn koll bakom kulisserna inför Tjejkvällen!

En koll bakom kulisserna inför Tjejkvällen!

Idag torsdag den 7 april är det Tjejkväll i Nybro igen! För femte gången. Inte konstigt att tjejerna i Nybrotrakten gillar det. Vem vill inte ha en egen kväll på stan? Men fler gillar det som händer. Stämningen är på topp och spänningen ligger i luften också bland alla medverkande butiker och företag. Vi har kikat bakom kulisserna och kan ge en glimt av vad som händer, så här timmarna före!

  • Mannekängerna har genrepat. Nervöst, men så ska det vara när man är på scen. Matsarna Slättman och Runberg håller i ljud och ljus, de är tryggheten själva!
  • Fler företag än någonsin är med, med många roliga aktiviteter. Vi som arrangerar har tusen detaljer att tänka på. Men det löser sig. Vi har ju världens bästa motto: I Nybro gör vi saker tillsammans!
  • Runt Torget händer mycket. Bland annat är kommunen med och där kan man träffa Bemanningsenheten och Jutegårdens frivilligverksamhet.
  • Vi har massor av Goodiebags ute i butikerna. Och på kontoret står en extremt laddad Jätte-Goodiebag och väntar på någon av er som handlat i fyra butiker. Tips: träna på att skriva en slogan om varför Tjejkvällen är bra.
  • Och så har vi knåpat ihop en rebustävling för de allra yngsta tjejerna. Startkort kan man hämta vid Torget utanför Lönnenhuset.
  • Mera bakom kulisserna: alla springer omkring, gör listor med saker som ska fixas, öppnar kartonger med kul leveranser, fixar i skyltfönstren så kvällens erbjudanden syns ordentligt och på restaurangerna plitar man på tjejmenyer. Med andra ord, en fantastisk så här timmarna före stämning.

Välkommen ikväll. Vi börjar kl 18.

POPULÄRT