HemNyheterRosa bilen till Nybros tjejkväll

Rosa bilen till Nybros tjejkväll

Under tjejkvällen 6 oktober finns rosa bilen på torget i Nybro. Bilen är en Audi A4 – 99 års modell, extra stylad och med en fräck rosa lack och egendesignad dekor föreställande Rosa bandet. Rosa bilen är byggd som ett projekt av Ola Ericson för att stödja cancerfonden och en insamling i projektets namn finns hos dem.

Ola Ericson är uppvuxen i Nybro, bor numera i Kalmar, men planerar att flytta tillbaka till Nybro framöver. Nedan berättar han lite om sin bil.

– Jag har byggt ett flertal utställningsbilar s.k. stylingbilar genom åren. Har hållit på med bilstyling i ca 15 år och tävlat på utställningar. Mitt förra projekt var en hyllningsbil till bortgångne skådespelaren Paul Walker som hade en av huvudrollerna i bilfilmerna Fast & Furious. Bilen fick enormt mycket uppmärksamhet och vann mycket priser. Efter det ville jag göra något mer med lite djupare tanke bakom.

– Lite tidigare hade en av mina närmaste vänners mamma drabbats av bröstcancer så därför föll temat på Rosa bandet. Insamlingen stöder dock forskning kring all sorts cancer. Men det passar ju extra bra nu i oktober som är den ”rosa månaden” när bröstcancer uppmärksammas extra mycket.

– Bilen är ombyggd av mig själv och mitt team av kompisar samt en god vän som är lackerare.

Välkommen till torget i Nybro under tjejkvällen och kolla in bilen som har skärmbreddning, moderna lysen, stora fälgar, LED dioder, rosa detaljer i panel och säten, häftigt ljud m.m.

– Det ska bli jättekul att komma till Nybro och visa min bil och framförallt förmedla och beröra med budskapet om att stödja cancerfonden, avslutar Ola Ericsson.

Sida för insamlingen.

https://www.cancerfonden.se/insamlingar/rosabilen

POPULÄRT