HemMånadens TårtaTårta till hjälpsamma ”vaktisen” Jörgen

Tårta till hjälpsamma ”vaktisen” Jörgen

Nästa tårta i oktober ”För att du är värd det” fick vaktmästare Jörgen Antonsson på Fröjdekullas äldreboende i Alsterbro.

Motiveringen från boende och personal genom Evelyn Fridenmyr lyder:

”Alla boende och personal på Fröjdekullas äldreboende vill överräcka en tårta till vår vaktmästare Jörgen. Han är en klippa i alla lägen och ställer upp för alla med både stort och smått. En person som är känd i hela samhället. Han är hjälpsam och dessutom alltid glad och trevlig”

 Vi överraskar Jörgen i matsalen på Fröjdekulla. Flertalet av de boende tillsammans med personal var på plats. Jörgen blev jätteglad och tacksam för tårtan. Han berättar att han är anställd som fastighetsskötare av samhällbyggnad i Nybro, och har arbetat på Fröjdekulla sedan 1999.

– Det har hänt mycket genom åren, men att fixa och hjälpa till, det är mitt yrke, säger Jörgen ödmjukt.

– Jörgen är en bra man och ledare för yrket. Behöver man hjälp med något sker det alltid direkt. Han kan allt och vi alla uppskattar den hjälp han ger oss, säger en av de boende Gösta Magnusson och får medhåll av hela gänget.

"Vaktis" Jörgen Antonsson med tårtan "För att du är värd det"
”Vaktis” Jörgen Antonsson med tårtan ”För att du är värd det”

 

 

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com  

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar.

POPULÄRT