HemNyheterFantastiskt effektfullt fyrverkeri

Fantastiskt effektfullt fyrverkeri

För 14:e året i rad avslutades året med ett hejdundrande och färgsprakande fyrverkeri vid Linneasjön designat av Göteborgs FyrverkeriFabrik och beställt av Hammarströms Fastighetsförmedling, som krönte sitt 40-årsjubileum och välkomnade alla till ett gott nytt 2017.

Det var en mycket spektakulär show. Publiken som stod utmed hela sjön, fick uppleva mer av det goda med större batterier som höll på något längre och intensivare än tidigare. Solitärer, figurer och Z-formationer som inte varit med innan samt extra av favoriter som guldregn. Dessutom fick man beskåda vattenbomber dvs. fyrverkerier som sköts upp från Linneasjön.

Varma applåder från den stora publiken avslutade. Stort
tack till Hammarströms för en fantastisk show.

För er som missade fyrverkeriet, här kommer ett urval av bilder.

fyrverkeri-2

Vattenbomber
Vattenbomber
Vattenbomber
Vattenbomber

fyrverkeri-4fyrverkeri-5fyrverkeri-6fyrverkeri-8

Bästa stället att beskåda fyrverkeriet var från bron längs med Grönvägen
Bästa stället att beskåda fyrverkeriet var från bron längs med Grönvägen


Föregående artikel
Nästa artikel

POPULÄRT