HemMånadens TårtaTårta till lugna glädjespridaren Gunita

Tårta till lugna glädjespridaren Gunita

Många människor är värda att uppmärksammas med en tårta! Vi på NybroExtra delade under vårt jubileumsår 2016 ut 35 stycken och har många nomineringar som vi inte hunnit med. Vi fortsätter därför att dela ut tårtor under 2017 och vill även att ni fortsätter nominera någon/några ni tycker gör det lilla extra och är värd att uppmärksammas med en tårta från oss.

 Januaris första besök fick aktivitetssamordnaren på Almen, Gunita Söderberg. Vi träffar henne i allrummet där vi överlämnar tårtan ”För att hon är värd det”

Motiveringen från kollegor genom Senka Kukobat lyder:

”Vi jobbar på Almen och vill gärna nominera vår kollega Gunita Söderberg för en tårta. Gunita jobbar som aktivitetssamordnare och är en pärla på jobbet. Hon är en positiv och glad, omtänksam, lugn tjej som sprider glädje till pensionärerna, personalen, anhöriga och alla andra som har kontakt med henne.”.

NybroExtra överraskar Gunita när hon håller på att plocka bort julsakerna efter raskningen som hölls i onsdags.

– O, vad roligt, jag blir både glad och rörd över de fina orden, säger Gunita.

– Att arbeta som aktivitetssamordnare är ett mycket kul jobb. Jag samarbetar med personalen i olika grupper samt med Studieförbundet Vuxenskolan och vi hittar alltid på roliga saker med pensionärerna, som exempelvis, gymnastik, bingo, tidningsläsning och bakning. I drygt 10 år har jag varit här och tidigare arbetade jag med samma arbetsuppgifter på Linneahemmet.

– Jag finns här för att ge pensionärerna en extra guldkant i vardagen och trivs mycket bra med mitt arbete. Tårtan delar jag med de som vill och är på plats här idag, hälsar Gunita.

             Marine Arvidsson

 

Gunita Söderberg med tårtan "För att hon är värd det"
Gunita Söderberg med tårtan ”För att hon är värd det”

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar.

POPULÄRT