HemNyheterGrattes/VarDag först ut med att visa vårmodet!

Grattes/VarDag först ut med att visa vårmodet!

Våren är på ingång och ett säkert vårtecken är modevisningarna som lockar oss att se vad vi skall bära för kläder. Först ut av modebutikerna i Nybro var Grattes/VarDag som under måndagskvällen hade modevisning för ett 50-tal personer där modellerna visade ett urval av vårens kläder till damer och herrar, tjejer och killar.

 – Plaggen i vår går mer åt det lediga hållet av toppar och blusar, mycket mönstrat och blommigt. Jeans är stort och koftorna skall gärna gå omlott. Ytterplagg i skinn är på gång igen eller varför inte en ny, fräsch kappa. I år glider vi helst runt i en ljusare variant, berättar Kristina Sandgren, som jobbar i butiken.

– Färgmässigt är det mycket blått, rosa och beige, men man kan givetvis bära alla färger.

På catwalken gick modellerna Ann-Louise, Tanja, Niklas, Ulrika, Ida och Arif medan gästerna åt snittar och drack bubbel.

Ida.
Ida.
Ann-Louise.
Ann-Louise.
Arif.
Arif.
Ulrika.
Ulrika.
Niklas.
Niklas.
Tanja.
Tanja.
Ida i snygg vårkappa.
Ida i snygg vårkappa.
Det bjöds på goda snittar!
Det bjöds på goda snittar och bubbeldricka.

POPULÄRT