HemMånadens TårtaTårta till fantastiska Agneta

Tårta till fantastiska Agneta

Vi fortsätter dela ut tårtor och nästa tårta i april fick homiatriker Agneta Karlsson, som i flera år hjälpt många med välbefinnande och som nu skall pensionera sig nästan fullt ut.

Motiveringen från en grupp damer genom Birgitta Crantz lyder:

”Agneta är en person som fått många av oss vanliga människor att må bra. Hon är en god lyssnare, bra ledare och hjälper oss genom sina övningar med välbefinnande. Hon är fantastisk”.

Agneta Karlsson har i 21 år drivit företaget Nybro Naturläkemottagning och erbjudit olika behandlingsformer såsom terapi i form av massage, homeopati, zonterapi och QiGong. Nu har hon bestämt sig för att bli pensionär och trappa ner sin verksamhet. I samband med våravslutningen ville några av hennes kunder önska henne lycka till och ge henne tårtan ”För att hon är värd det”.

Agneta blir mycket rörd och mållös när vi besöker henne och en av hennes QiGong-grupper för att överräcka tårtan.

– Det här var verkligen en positiv överraskning, en tårta till mig, säger Agneta och får tårar i ögonen.

– Jag kommer inte bli pensionär fullt ut. QiGong kommer jag fortsätta leda till hösten, fast då i en annan lämplig lokal. Dessutom vill jag finnas till hand för att ge råd i friskvård och sälja produkter till mina kunder. Men större delen av mitt liv kommer jag hädanefter kunna ägna åt familjen, resor, golfspel, trädgård m.m.

– Nu blir det tårta och kaffe för hela gänget, säger Agneta med ett leende.

Agneta Karlsson fick tårtan "För att du är värd det"
Agneta Karlsson fick tårtan ”För att du är värd det”

Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT