HemMånadens TårtaTårta till idérike Mats som vågar tro på Nybro

Tårta till idérike Mats som vågar tro på Nybro

Nästa tårta för att du är värd det delar vi ut till Projekt Mosjön och Nybro Transports Mats Gunnarsson. En man med många idéer och båda fötterna på jorden. Motiveringen från Monika Eriksson lyder:

Jag skulle vilja nominera Mats Gunnarsson till en tårta. Han är en idérik och orädd man med båda fötterna på jorden som vågar tro på Nybro.”

Vi träffar Mats på Nybro Transports kontor i Madesjö. Han blir mycket glad och tar tacksamt emot tårtan.

– Det är självklart att jag tror på Nybro, det är ju här jag bor och har verkat i hela mitt liv, säger Mats som strax innan jul firade 50-årsjubileum med sitt företag Nybro Transport.

Trots att han själv hunnit fylla 80 år har han inga planer på att sluta arbeta.

– Jag har så mycket tankar och idéer, som jag vill försöka förverkliga. I dagarna började vi bygga första etappen av bostadsrätterna vid Thebacken, där elva av tolv lägenheter är sålda, vilket är jättekul.

– Tårtan tar jag med hem och delar med min Sonja, säger Mats.

           Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT