HemNyheter”Vårnatt” i augustikvällen

”Vårnatt” i augustikvällen

På onsdagkvällen bjöd Nybro hembygdsförening i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan in till Trivselkväll på Qvarnaslät.

Publiken som besökte Qvarnaslät bjöds på underhållning med namnet Vårnatt av Louise Lilja med vänner. För sång- och musikframträdande stod, förutom Louise, Hanna Ek, Olga Hultqvist och Elin Oskarsson, som även uppträtt på Qvarnaslät tillsammans vid tidigare tillfälle. Alla fyra har också sjungit tillsammans i kören B-klaven.

Tillsammans framförde de fyra ett stort antal sånger. Välkända sommarvisor som En vänlig grönskas rika dräkt, I denna ljuva sommartid och Nu grönskar det varvades med andra genrer. Under den musikalinspirerade delen av kvällen fick Qvarnaslätpubliken bland annat lyssna på sånger från musikalen Kristina från Duvemåla. 

POPULÄRT