HemMånadens TårtaÅrets första tårta till de hjälpsamma grabbarna på Mellströms

Årets första tårta till de hjälpsamma grabbarna på Mellströms

Första tårtan 2020 delar vi ut till de duktiga och servicevänliga grabbarna i Mellströms Digitalbutik. Nomineringen och motiveringen kommer från två av deras trogna kunder Birgitta Gustafsson och Birgitta Aronsson.

”Hos Mellströms är de mycket hjälpsamma. Man känner sig aldrig dum att ställa vilken fråga som helst! De hjälper alltid till att lösa telefonproblem som ständigt uppstår för oss. Även om de kanske inte alltid är billigast är det ändå en självklarhet för oss att handla här. För här finns den bästa servicen man kan få”.

NybroExtra överräcker tårtan till Håkan Martinsson och Benny Gliving, ägarna till Mellströms. I företaget jobbar även Markus Gordon, som du får besök av när det gäller installationer av paraboler, tv-apparater med boxar, övervakningsutrustning m.m. i hemmet.

De blir alla jätteglada och tar tacksamt emot tårtan.

– Vi har ett roligt och varierat jobb i en bransch som är i ständig utveckling. Alltid något nytt som händer varje dag. Det bästa är dock våra trevliga kunder i alla åldrar som värdesätter vår personliga service, säger grabbarna.

– Tårtan delar vi under förmiddagsfikat. Stort tack för nomineringen, hälsar Håkan, Benny och Markus.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT