HemNyheterÄntligen klara med renoveringen - Idag öppnar Bistro 25

Äntligen klara med renoveringen – Idag öppnar Bistro 25

Efter ägarbyte och en tids renovering av lokalerna är Josefine Johansson och hennes personal redo att välkomna gäster till Bistro 25, vid Glasporten.

Bistro 25 kommer att vara öppet kl. 7-18 måndag till fredag och 9-17 lördag och söndag och erbjuda mackor, sallader, hembakat och olika sommarmenyer.

Josefine är från början bagare och har arbetat på både café och restaurang, men har under de senaste åren arbetat med annat.

-Jag tycker det är kul med kök och servering och ville tillbaka till branschen, berättar Josefine.

-Jag har ju kört förbi här många gånger och tänkt att man skulle kunna göra något fint av det här. Förra året stannade jag och frågade om det var till salu och det var det.

Lokalen har renoverats och Josefine berättar att idag blev det allra sista klart. Under eftermiddagen välkomnade Josefine företag och släktingar till öppet hus där det bjöds på bubbel och snittar och Josefines barn Elsa och Minea klippte banden utanför Bistro 25s entré. 

Från och med idag torsdag 1 juli, håller Bistro 25 öppet.

Josefine Johansson driver Bistro 25.
-Fantastiskt roligt med den här satsningen och det har blivit väldigt fint här, tyckte Anders Ritter (till höger) och fick medhåll av Martin Gustafsson och Elvira Ritter. 
Under onsdagen var det öppet hus och invigning av Bistro 25. 

POPULÄRT