HemMånadens TårtaTårta till Vanja under körövningen

Tårta till Vanja under körövningen

Den tredje tårtan i mars månad delades ut under en övning med kören Cantabile i församlingshemmet i Alsjöholm. Monica Rosenlöf-Lindblom hade nominerat Vanja Roshagen och ville överraska ytterligare med att ha kaffet färdigbryggt inför övningen.

– Det var verkligen en överraskning, sa Vanja när vår reporter klev in i rummet. Alla i kören applåderade och höll med Monica om att Vanja verkligen är värd att uppmärksammas med en tårta.

Motiveringen löd:

”Vanja har varit Oskar och Örsjös församlingar trogen i ca 35 år. Hon är en omtyckt kantor och diakon och leder kören Cantabile. En eldsjäl som känner alla i församlingen. Det Vanja inte vet, vet ingen. När hon inte finns i någon kyrka hittar man henne på Kupan, RIA eller Radio Nybro”.

Läs mer i NybroExtra som kommer i brevlådan imorgon 30 mars om hur du går tillväga för att nominera någon du tycker är värd att uppmärksammas med en tårta.

POPULÄRT