HemNyheterVår- och sommarmodet visades på Jutegården

Vår- och sommarmodet visades på Jutegården

Modevisningarna avlöser varandra. I förra veckan arrangerades fyra stycken på Jutegården i Nybro. Sammanlagt kom över 400 personer för att se Duveskogs vår- och sommarmode visas tillsammans med matchande skor från ManWo Shoes.

Anna och Frida Lönngren från Duveskogs hade matchat ihop många olika kombinationer av kläder som modellerna Irene, Margareta, Gunilla, Mona, Rigmor, Julia, Elin och Lena fick visa. Färgerna för våren 2016 är framförallt vitt, blått, denim, korall, grönt och puder. Byxorna är både vida och smala, enfärgade, men också en hel del med mönster. Blusen har form av en topp, med brodyr, spets eller virkat. Klänningen är viktig och med kavaj är man alltid välklädd.

Konferencier var Annas make Håkan Lönngren. De två första visningarna arrangerades av bröstcancerföreningen Solvändan, en visning ansvarade Duveskogs själva för och när vi var på besök var det Jutegården och aktivitetsansvarige Elin Ingvarsson som hade bjudit in för att visa modet för den härliga publiken.

Elin visar en färgglad blus, marinblå capribyxor och läckra röda matchande skor.
Elin visar en färgglad blus, marinblå capribyxor och läckra röda matchande skor.
Lena i en snygg längre kavaj, marinblå tröja och jeans i bootcutmodell.
Lena i en snygg längre kavaj, marinblå tröja och jeans i bootcutmodell.
Julia i en stickad poncho och svarta capribyxor. Snygga sköna sandaler i märket Rieker.
Julia i en stickad poncho och svarta capribyxor. Snygga sköna sandaler i märket Rieker.
Rigmor i vitt och rosa. Samt i matchande sköna sandaler.
Rigmor i vitt och rosa. Samt i matchande sköna sandaler.

 Marine Arvidsson

Se mer bilder och läs om modevisningarna i nästa NybroExtra den 27 april.

POPULÄRT