HemNyheter"För att du är värd det" blev till stort tårtkalas

”För att du är värd det” blev till stort tårtkalas

Denna gång är vi glada över att få dela ut tre tårtor ” För att de är värda det”, till människor som verkar i samma lokal nämligen på Jutegården. De nominerade är Elin Ingvarsson aktivitetsansvarig, Juterådet och Asta Eriksson.

Ett extra möte hade arrangerats av Elin Ingvarsson för att alla skulle bli överraskade när vår reporter kom med tårtorna. Vad Elin själv inte visste var att även hon skulle bli uppmärksammad.

– Asta är min högra hand och finns här med sin frivilliga insats dagligen för att hjälpa till och Juterådet kompletterar verksamheten med sina insatser här, säger Elin.

– Jag är här varje dag och har så varit sedan dag ett när Elin började här. Vi har så roligt tillsammans här på Jutegården. Jag brukar säga att hon är mitt extra barnbarn, berättar Asta.

– Vi i Juterådet är en grupp frivilliga som delar upp oss och hjälper till efter schema. Tillsammans med Elin är vi med och planerar för roliga programpunkter och serverar kaffe m.m. berättar de.

Asta nominerades av intelligenshörnan, som är en grupp pensionärer som träffas. Deras motivering löd:

” Asta finns varje eftermiddag på Jutegården och hjälper till som frivillig. Hon tar hand om oss, serverar kaffe och är mån om oss alla, ser oss och är oerhört omtänksam. Hon är guld värd!”

 Elin nominerades av Juterådet med motiveringen:

” Elin är en riktig energispruta. Hon sprider glädje och är omtänksam mot alla som kommer till Jutegården”

 Juterådet nominerades av Allan Petersson med motiveringen:

” En grupp ideellt arbetande människor, som alltid ställer upp och fixar med fika och dyl. inför träffar och evenemang på Jutegården.

 

Alla blev de mycket glada och det blev ett stort tårtkalas i lokalen denna eftermiddag.

 

För att nominera skickar du namn med en motivering om varför just de eller den personen är ”Värd en Tårta”. Glöm inte ditt eget namn och telefonnummer.                                   maila till: nybroextra@telia.com    märk mailet med ”Tårtan”.

POPULÄRT