HemNyheterNybrokillen och juristen Nuhi

Nybrokillen och juristen Nuhi

I april månads NybroExtra och nedan läser du om Nuhi Kalici, som valde att flytta hem till Nybro igen efter juristutbildningen i Lund.

 

På Juristbyråns kontor i Nybro arbetar sedan en tid tillbaka Nuhi Kalici efter Susanna Friberg som valt att gå vidare med annat jobb.Nuhi är en fotbollsintresserad riktig nybroit. Han är född och uppväxt här i Nybro, gjorde sin juristutbildning under fem års tid i Lund och har som mål att bli advokat.

– Jag är riktigt hemmakär. Familjen betyder allt för mig, så det var en självklarhet att flytta hem igen efter utbildningen. Jag blev dessutom erbjuden jobb direkt och har sedan dess arbetat på Juristbyråns kontor i Kalmar, berättar Nuhi.

– Nu är jag på plats på kontoret i Nybro två eller tre dagar i veckan. Ni hittar mig i Swedbanks lokaler och jag kommer även flytta med till den nya banklokalen som håller på att iordningställas.

 Alla välkomna

Juristbyrån erbjuder tjänster inom traditionell familjerätt som bouppteckning, arvskifte, bodelning, gåvobrev, äktenskapsförord, testamente, samboavtal m.m. Även företagsjuridik, kompanjonavtal, fastighetsrätt och generationsskifte.

Första mötet

– Juridik är ett brett område med olika frågeställningar och intressanta uppdrag varje dag. Även förebyggande juridik är viktigt. Vad händer t.ex. om ett nyförälskat par väljer att gå skilda vägar om några år? och vad händer med min egendom när jag dör, behöver jag upprätta testamente? säger Nuhi.

– Första mötet är mycket viktigt. Vi har ett erbjudande som heter Livsbesiktning, som är en kostnadsfri analys av den familjejuridiska situationen, där vi går igenom nuläget, familjebild och eventuella befintliga handlingar. På Juristbyrån hittar vi tillsammans med kunden en väg att gå vidare, och kunden får en kostnadsuppgift för de handlingar som behövs.

– Behöver du råd och hjälp med frågor som rör familjejuridik kontaktar du mig och bokar tid via telefon eller mail, hälsar Nuhi.

POPULÄRT