HemMånadens TårtaTårta till goda grannarna Mia och Jonny

Tårta till goda grannarna Mia och Jonny

Ett par dagar före dopparedagen åker vi hem till familjen Johansson. Mia och Jonny är nominerade till en tårta för deras stora engagemang och hjälpsamhet i grannområdet på St:Sigfridsvägen.

Motiveringen från grannarna Vivian och Raymond Johnson lyder:

”De är de bästa grannar man kan ha, ställer alltid upp och hjälper till med allt ex. det som är tungt att lyfta eller flytta och tar med trädgårdsavfall till återvinningen och kommer med överraskningar. Nu i jul kommer de att hjälpa oss med att vara tomte. Inget är besvärligt för dem. De är alltid glada och pigga och har en hjälpande hand tillreds ”.

NybroExtra överraskar familjen mitt i julstöket där Mia, Jonny och sonen Sam fixar med det sista. De ska fira jul tillsammans hela familjen och väntar hem sina andra två barn.

– Det var verkligen en kul överraskning att bli uppmärksammad med en tårta. Vi trivs mycket bra här i Nybro och alla grannar är fantastiska, så det är självklart att hjälpa till och de hjälper oss tillbaka, säger Mia och Jonny.

Till vardags är Mia anställd av Vuxenskolan som kursledare. Dessutom besöker hon regelbundet de olika äldreboendena i Nybro kommun där hon läser och har kurser m.m. för pensionärer och förståndshandikappade. Jonny arbetar som målare på Hagbloms Måleri. Nu i jul har de några dagar ledigt då de kan ta det lugnt och ha det skönt tillsammans med familjen.

– Fast ett och annat tomtebesök har vi planerat in på under julafton, säger Mia.

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar.

 GOD JUL ÖNSKAR VI ER ALLA

/NybroExtra

POPULÄRT