HemNyheterUpplev och inspireras av 43 utställare på Nybro hälsomässa

Upplev och inspireras av 43 utställare på Nybro hälsomässa

Nytt år! Nya förväntningar och mål, frågor och drömmar! Och så klart Ny hälsomässa på Kulturhuset Kristallen i Nybro den 29 januari!

– Det blir den 4:e Hälsomässan på rad. En mässa som sprider sig och har blivit större, med många nya utställare och som sammanlagt är 43 stycken i år, berättar arrangören Lorita Leek från deVent.

– Nybro hälsomässa vill ge er ett brett utbud, så ni få kunskap, inspiration, möjligheten att ställa frågor och prova-på, ”gammalt som nytt”, för att ni lättare ska kunna hitta er väg och motivation till hälsa, lycka och harmoni, oavsett vem ni är. Här blandas första hjälpen med mediala förmågor, träning och kristaller, massage och produkter. Vissa nya, och vissa 1000-tals år gamla metoder.

– Ni kommer att kunna testa kvantmedicin och bioresonans-behandling, som är 2 av de nyare teknikerna på mässan. Våra uråldriga svenska örters krafter lärs ut igen. Det finns också en utställare som lär ut och har kurser i medeltidsdans och levnaden då, om man är intresserad av att uppleva vår historia och hämta kunskap från den tiden.

– Smärta och ångest är 2 tillstånd som är mycket vanliga och otroligt jobbiga att leva med. Men det finns tekniker som kan underlätta och hjälpa på vägen. Både föreläsningar om detta och flera utställare hoppas kunna hjälpa er här.

– Det är insidan som räknas, och personlig utveckling och att hitta rätt i sig själv är viktigt, men utsidan räknas faktiskt också. Vi mår bättre om vi känner oss fina. Kosmetisk tatuering, stilhjälp och makeup kan man därför också få hjälp och vägledning i på mässan.

– Dessutom kommer organisationen MOD till mässan i år och berättar och svarar på frågor om donation. Passa på att ta ställning och träffa både de som gett och tagit emot organ.

– Välkomna till Kulturhuset Kristallen i Nybro 29 januari, på en heldag i hälsans tecken just för dig, hälsar Lorita Leek.

Mer information vilka utställarna är och tider för föreläsningarna kan ni läsa i bilagan som kommer i NybroExtra med posten nu på onsdag 25 januari.  

Bilagan kommer även finnas att läsa här på hemsidan, som e-tidning.

 

POPULÄRT