HemNyheterNybrotjejen Annika ny ägare till Butik Karamellen

Nybrotjejen Annika ny ägare till Butik Karamellen

Mer positivt från centrum. Nu är det klart! Sara Wolf har sålt sitt företag Butik Karamellen till Annika Karlsén, som kommer överta butiken torsdagen den 6 april, samma dag som tjejkvällen i Nybro.

 – Det är en dröm som nu blir verklighet, säger en glad och förväntansfull Annika som jag träffar i butiken denna lördag då hon är hos Sara för att ta del av olika saker och lära sig kassan.

Annika kommer närmast från Bigso Box där hon arbetat i 20 år. Hon är en pigg och glad tjej som förutom inredning gillar idrott och kontakt med människor.

– Jag har varit runt och stått på många mässor och alltid tänkt att det skulle vara kul att få sälja direkt till kund. När Karamellen blev till salu tvekade jag inte, säger Annika.

Samma sortiment och lite nytt!

Butiken kommer även i fortsättningen erbjuda i stort sett samma sortiment med teer, kaffe, choklad, Green Gate produkter, inredningsföremål, saker till barn och presentförpackningar m.m.

– Fast lite nytt blir det också, tillsammans med produkter från Bigso Box. Jag kommer även satsa mycket på företagspresenter, säger Annika.

Annika som är född och uppvuxen i Nybro har en stor familj, släkt och vänner som stöttar henne.

– Hela familjen kommer hjälpa mig och båda mina döttrar träffar ni emellanåt i butiken.

För Sara som säljer butiken av personliga skäl väntar nu en lugnare tid.

– Sista arbetsdagen för mig blir den 31 mars, men jag kommer självklart finnas till hands för att stötta Annika om hon behöver hjälp efter att hon tagit över. Jag önskar henne all lycka till med att driva butiken, som varit en av de roligaste saker jag gjort i mitt liv, säger Sara.

– Jag har en stark tro på Nybro och hälsar både nya och gamla kunder välkomna till mig och Butik Karamellen när jag öppnar den 6 april, hälsar Annika.

Sara Wolf lämnar med varm hand över företaget Butik Karamellen till Annika Karlsén.
Sara Wolf lämnar med varm hand över företaget Butik Karamellen till Annika Karlsén.

Marine Arvidsson

POPULÄRT