HemNyheterTror på SM-guld för Nybrosonen i Brynäs!

Tror på SM-guld för Nybrosonen i Brynäs!

En oviss torsdagskväll i Gavlerinken väntar för Finn Jensen, då han ska se den sjätte SM-finalen i ishockey mellan Brynäs och HV 71. Även om han bor i Småland är det Brynäs, som gäller, då hans 30-årige son Jesper Jensen spelar där.

– Jag var och såg Brynäs vinna med 4-3 i Jönköping och hoppas naturligtvis på seger igen, vilket skulle innebära att SM-guldet är hemma för Brynäs Det blir första SM-finalen i Gävle för min del. Jag är liksom min son, Jesper Jensen optimist, säger Finn Jensen till NybroExtra på torsdagsmiddagen, då han var i Uppsala och på väg till matchen i Gavlerinken.

NybroExtra träffade också Jespers farbror John Jensen, som lunchade på Parkgrillen

– Jag tror på seger för Jesper och Brynäs och visst känner man sig stolt, sa John.

I sammanhanget kan nämnas att Jesper Jensen började sin ishockeykarriär i Nybro och finns alltså numera i Brynäs.

INGVAR GUNNARSSON

POPULÄRT