HemMånadens TårtaTårta till fantastiska Carita och Johan

Tårta till fantastiska Carita och Johan

Tredje tårtan i maj delade vi ut till de starkt engagerade föräldrarna Carita och Johan Råberg.

Motiveringen från dottern Lina med syskon lyder:

”Jag önskar att min mamma Carita Råberg och pappa Johan Råberg uppmärksammas med en tårta för att de helt enkelt är de bästa föräldrar men kan ha. De ställer alltid upp för sina egna fyra barn i vått och torrt genom att alltid när som helst viga sina liv åt sina sju barnbarn sina fyra barn, fem hundar och inte nog med det så har de två fosterbarn som bor hos dem på heltid. Så nu vill jag att de skall få veta hur mycket dom betyder för oss barn och hur mycket vi ser upp till dem som de starka människor de är…kan inte tacka dem nog för allt de gör, men med en tårta är det en liten början.”.

NybroExtra överraskar dem hemma i bostaden mitt i middagen då flera av barnen och barnbarnen samt hundar är på besök.

– Vilken överraskning, du är så go! Att du kunnat hålla detta hemligt, säger mamma Carita och ger dottern Lina en varm kram.

Carita och Johan är nyss hemkomna från en semesterresa till Mallorca, där de även hejade på sin son med vänner som deltog i Ironman och samtidigt samlade in pengar till barncancerfonden.

När de inte är ute och reser jobbar de på gruppbostaden på Olofsgatan respektive OG-Ohlssons och fritiden ägnas alltid åt alla barnen med familj och hundar.

– Det enda kruxet när det gäller våra hundar är att pappa är pälsallergiker, men vi löser det på bästa sätt, säger Lina.

– Det här var verkligen roligt. Det skall bli gott att äta av tårtan nu efter maten. Vi delar väl lika med alla som vill smaka, säger Carita och Johan glatt.

 

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT