HemMånadens TårtaTårta till underbara genuina Anna

Tårta till underbara genuina Anna

Första tårtan i september delar vi ut till Anna Lindahl, som är en genuin och fantastisk vän till Carola Dackebrand med familj och som alltid finns dag som natt för dem.

Motiveringen från Carola Dackebrand lyder:

”Jag nominerar Anna Lindahl, som är en nära vän, fantastisk gudmor, underbar kompis, ängel och blivande förskolelärare. Sen mina föräldrar gick bort för ca 7-10 år sedan så har hon fått en stor plats i mitt och framförallt mina barns hjärta eftersom hon är deras gudmor. Hon är en genuin person som alltid finns för oss dag som natt. Jag vill ge henne denna tårta för att hon bara ger kärlek och omsorg till mig och min familj. Anna Lindahl utbildar sig till förskolelärare och jag är så tacksam att hon ska vägleda våra fina barn Thea, Theodor och Otilia. Vi älskar dig som en fantastisk gudmor, ängel, vän, svägerska och även som mamma för mig.”.

NybroExtra besöker Anna i hennes bostad i Hanemåla. Idag har hon varit i skolan i Kalmar där hon har ett och ett halvt år kvar på sin utbildning. Att hon vill bli förskolelärare är för att hon tycker mycket om att arbeta med barn och kände att hon efter flera års arbete inom handel ville göra något annat.

Anna blir jätteglad och något chockad när jag överräcker tårtan. Hon berättar att det är självklart för henne och hennes familj att ställa upp för Carolas familj när de behöver stöttning.

– De underbara barnen är ofta tillsammans med oss, och våra flickor Amilia och Alma hjälper också till att passa dem ibland, säger Anna.

– Carola har periodvis haft det mycket tufft, då båda hennes föräldrar dog tidigt. Visst är jag som en mamma för henne som ger kärlek och hjälp men även tillrättavisar och lägger mig i på många sätt, fast det tycker hon bara är bra.

– Tårtan delar jag med min man och mina flickor i kväll efter träning och vårt besök i stallet.

 Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT