HemNyheterKlart! Färgstark butik flyttar in i centrala Nybro

Klart! Färgstark butik flyttar in i centrala Nybro

Under första kvartalet av 2018 kommer Storgatan 20 att åter få en butiksverksamhet när Curts Färg flyttar in i centrum.

 – Vi har trivts mycket bra i lokalen vid glasrondellen men har senaste tiden känt att det varit för stort för oss, berättar Ewa Hagman som tillsammans med sina systrar Pia Johansson och Anna Tönnesen samt Emma Cras även fortsättningsvis kommer att sälja färg, tapeter m.m. och hjälpa dig med inredningstips.

 

2017 är det 50 år sedan målarmästare Curt Johansson grundade företaget Curts Färg. Företaget startade i källaren hemma i bostaden på Nyängsvägen i Madesjö. Det blev snabbt trångt och planerna på nya lokaler tog genast fart. De byggde en kombinerad bostad och butik på Jutarnas väg. Företaget flyttade 2013 till stora fina lokaler på Fågelvägen vid glasrondellen. 2018 minskas åter butiksytan då Curts Färg flyttar in på Storgatan 20 och ansluter sig till butikerna i centrala Nybro. Härifrån fortsätter de att sälja färg och tapeter samt ge inredningstips åt sina kunder.

POPULÄRT