HemNyheterPopulära tjejkvällen i Nybro är planerad!

Populära tjejkvällen i Nybro är planerad!

Sätt ett stort hjärta på den 12 april i din kalender, då kan vi avslöja för er att det är dags för den omtyckta tjejkvällen i Nybro igen. 

 För nionde gången i ordningen äger den populära tjejkvällen i Nybro rum. Tänk så bra det blir när vi samlar vår påhittighet och engagerar oss för att göra något tillsammans.

Butikerna håller öppet och bjuder på happenings, provsmakningar och finfina erbjudanden till tjejer i alla åldrar.

På torget hålls en modevisning då butikerna visar det senaste på kläd-, skor- och glasögonsfronten. Innan modevisningen kommer vi få lyssna till Ida Gratte, som är en fantastisk talang med en underbar röst och en härlig utstrålning.

Restauranger har extra fina erbjudanden till er tjejer, så boka bord redan nu!

För de lite yngre finns en rolig figur som går på stan, och hittar på kul saker.

Ta med dig dina vänner, dotter, mamma, arbetskamrater, svärmor, mormor, farmor och känn dig varmt välkommen till en helkväll i Nybro, som vi fyller med hälsa & skönhet, mode, mingel, glädje och shopping. Superfina erbjudanden i många butiker och specialpriser i restaurangerna. Skön musik, uppträdanden m.m. Så sätt ett stort hjärta i din kalender för den 12 april. För tänk så roligt vi ska ha tillsammans: alla ni tusentals tjejer som bestämt er för att inte missa en underbart härlig och fantastisk tjejkväll i Nybro.

Håll utkik för mer information här på hemsidan, tjejkvällens face-book och i NybroExtra framöver!

POPULÄRT